top of page
Mad_03.jpg

AUTENTISK CATERING OG PRIVATE DINING
MED ÆSTETIK OG KANT

IMG_1512.jpg

Jens er mesterlære-uddannet Yakitori kok fra Nanbantai of Tokyo.

ORIGINAL YAKITORI

Ønsker I original Yakitori grillet på Bincho-kul, så kontakt mig på telefon 20 97 00 07 for menu-forslag og pris. 

CATERING

​

Vi skræddersyer en autentisk japansk/koreansk cateringmenu til enhver anledning. Ring og spørg efter menuforslag og pris.

​

Min. 10 personer og max. 200 personer.

​

PRIVATE DINING

​

Læn jer trygt tilbage og bliv forkælet med en fin original japansk/koreansk catering menu.

 

Menuen tilpasses efter jeres ønsker og behov, og på den måde skabes der fundamentet for en afstemt middag for jer alle.  â€‹

​

Min. 10 personer og max. 50 personer.

​

Private Dining_Mad_Collage.jpg

MENU-FORSLAG

 

Autentiske Japanske egnsretter er grundstammen i alle menu sammensætninger.
Menuer kan variere alt efter sæson.

​

​

1 • Laks Nagasaki, revet kinaradise og ingefær

 

2 • Dashi blancheret, chilled spinat og krabbe

 

3 • Ebi Tempura, ponzu og kinaradise

 

4 • Sushi Moriawase – Maki og Nigiri Sushi

 

5 • Yakimono – Teriyaki kylling, Beef bulgogi, grillet Miso marineret tofu                    

 

Salater: Tangsalat, Wasabi Coleslaw og Kimchi/Tomat salat og dertil ris

 

6 • Dessert: Green tea Pannacotta-mango coulis og bær eller chokolademousse

 

 

De første fire serveringer er tallerkenservering. Den femte er delemad serveret på fade og i skåle.

 

Desserten er anrettet og er klar, når I er klar.

 

 

Pris pr. kuvert

 

DKK 850


​

A LA CARTE

 

Lime wedge med ørredrogn – 3 stk. 

 

DKK 65

​

​

Chilled tofu, katsuoboshi, shiso og ponzu

 

DKK 45

​

​

Mini Taco med tun- eller laksetatar og miso dressing – 3 stk 

 

DKK 70


 
Yasai sticks: Grøntsags crudités med misodip 

 

DKK 40

​

​

Japansk Kartoffelsalat, løg, agurk, urter 

 

DKK 40 

​

​

Sashimi laks – 5 skiver

 

DKK 60

​

​

Sashimi tun – 5 skiver 

 

DKK 80 

​

​

Sashimi hvidfisk – 5 skiver  

 

DKK 60

​

​

Sashimi af makrel/Classic style – 5 skiver (kun i sæson) 

 

DKK 65

​

​

Zaru soba – chilled boghvedenudler med dashi-ponzu og wasabi

 

DKK 40 

​

​

Bønnespiresalat 


DKK 25 

​

​

Gyuyaki – Letgrillet oksemørbrad i Yatais hjemmelavede marinade og friske spirer

 

DKK 120

​

​

Natto fermenteret soyabønner/Classic style 

 

DKK 50 

"Jens laver vidunderlig enkel japansk mad, som han også underviser børn og voksne i at lave.
 
I det japanske køkken er æstetik og akuratesse vigtigt. Det er virkelig tydeligt, når Jens arbejder i et køkken, og på den måde, han anretter og serverer."
 

Pernille Lützhøft

Direktør i PLU Consult

1

”…Han ville have sin egen restaurant og i det forløbne år, havde han derfor taget en japansk EFG-uddannelse som kok. Derefter skulle han i gang med den praktiske del af uddannelsen, og på enhver japansk restaurant må man begynde helt fra bunden.
Jens valgte at specialisere sig inden for den kogekunst, der hedder ”Yakitori” – grillede kød-, grønsags- og kyllingeretter, som oprindelig er udviklet af samuraierne. Og den uddannelse tog to år.”

Sushi_01.jpg
bottom of page