Jens er mesterlære-uddannet Yakitori kok fra Nanbantai of Tokyo.
ORIGINAL YAKITORI
Ønsker I original Yakitori grillet på Bincho-kul, så kontakt mig på telefon 20 97 00 07 for menu-forslag og pris.
CATERING
​
Vi skræddersyer en autentisk japansk/koreansk cateringmenu til enhver anledning. Ring og spørg efter menuforslag og pris.
​
Min. 10 personer og max. 200 personer.
​
PRIVATE DINING
​
Læn jer trygt tilbage og bliv forkælet med en fin original japansk/koreansk catering menu.
Menuen tilpasses efter jeres ønsker og behov, og på den måde skabes der fundamentet for en afstemt middag for jer alle. ​
​
Min. 10 personer og max. 50 personer.
​
MENU-FORSLAG
Autentiske Japanske egnsretter er grundstammen i alle menu sammensætninger.
Menuer kan variere alt efter sæson.
​
​
1 • Laks Nagasaki, revet kinaradise og ingefær
2 • Dashi blancheret, chilled spinat og krabbe
3 • Ebi Tempura, ponzu og kinaradise
4 • Sushi Moriawase – Maki og Nigiri Sushi
5 • Yakimono – Teriyaki kylling, Beef bulgogi, grillet Miso marineret tofu
Salater: Tangsalat, Wasabi Coleslaw og Kimchi/Tomat salat og dertil ris
6 • Dessert: Green tea Pannacotta-mango coulis og bær eller chokolademousse
De første fire serveringer er tallerkenservering. Den femte er delemad serveret på fade og i skåle.
Desserten er anrettet og er klar, når I er klar.
Pris pr. kuvert
DKK 850
​
A LA CARTE
Lime wedge med ørredrogn – 3 stk.
DKK 65
​
​
Chilled tofu, katsuoboshi, shiso og ponzu
DKK 45
​
​
Mini Taco med tun- eller laksetatar og miso dressing – 3 stk
DKK 70
Yasai sticks: Grøntsags crudités med misodip
DKK 40
​
​
Japansk Kartoffelsalat, løg, agurk, urter
DKK 40
​
​
Sashimi laks – 5 skiver
DKK 60
​
​
Sashimi tun – 5 skiver
DKK 80
​
​
Sashimi hvidfisk – 5 skiver
DKK 60
​
​
Sashimi af makrel/Classic style – 5 skiver (kun i sæson)
DKK 65
​
​
Zaru soba – chilled boghvedenudler med dashi-ponzu og wasabi
DKK 40
​
​
Bønnespiresalat
DKK 25
​
​
Gyuyaki – Letgrillet oksemørbrad i Yatais hjemmelavede marinade og friske spirer
DKK 120
​
​
Natto fermenteret soyabønner/Classic style
DKK 50
"Jens laver vidunderlig enkel japansk mad, som han også underviser børn og voksne i at lave.
I det japanske køkken er æstetik og akuratesse vigtigt. Det er virkelig tydeligt, når Jens arbejder i et køkken, og på den måde, han anretter og serverer."
Pernille Lützhøft
Direktør i PLU Consult
1
”…Han ville have sin egen restaurant og i det forløbne år, havde han derfor taget en japansk EFG-uddannelse som kok. Derefter skulle han i gang med den praktiske del af uddannelsen, og på enhver japansk restaurant må man begynde helt fra bunden.
Jens valgte at specialisere sig inden for den kogekunst, der hedder ”Yakitori” – grillede kød-, grønsags- og kyllingeretter, som oprindelig er udviklet af samuraierne. Og den uddannelse tog to år.”